Oradeanul de numai 27 de ani si-a inceput cariera in cadrul KFC Romania in ianuarie 2006, ocupand functia de assistant manager, iar dupa numai 4 luni a fost avansat in functia de director de restaurant.
Daniel Tent este absolvent al Facultatii de Management din cadrul Universitatii “Emanuel” din Oradea, iar in 2009 a absolvit cursurile de Master ale Universitatii "Vasile Goldis" din Arad, specializarea Administrarea Afacerilor.
Inainte de a se alatura KFC Romania, Daniel Tent a lucrat, in perioada 2004-2005, ca stagiar in cadrul BRD, agentia Cantemir din Oradea.
Principalele obiective ale lui Tent in noua sa calitate de area manager KFC si Pizza Hut pe zona de vest a tarii sunt mentinerea standardelor ridicate ale companiei prin asigurarea unei bune functionari a restaurantelor din subordine, cresterea vanzarilor prin atragerea de noi clienti si imbunatatirea continua a calitatii servirii si a produselor.
KFC opereaza in Romania sub contract de franciza, acordata in 1996 companiei US Food Network. Un an mai tarziu, aceasta deschidea in Bucuresti primul restaurant KFC pe bulevardul Magheru, in locul vechiului magazin Leonida.
Lantul de restaurante casual Pizza Hut opereaza in Romania prin intermediul a 13 locatii (opt in Bucuresti, doua in Cluj si cate una in Constanta, Iasi si Timisoara). Anul acesta Pizza Hut Romania implineste 15 ani de existenta pe piata restaurantelor casual de la noi din tara.
Citeste si:
Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »
Te-ar putea interesa și: