Restaurantul va avea 200 de locuri si va functiona intr-un spatiu inchiriat, cu parter si crama. Dinescu nu a vrut sa faca publica valoarea investitiei, argumentand ca aceasta este in derulare.
"Am refacut toate retetele vechi de acum 200 de ani. Nu va fi un restaurant cu mititei, ci unul pentru oameni fini. Restaurantul, in al carui nume va fi si Dinescu, va avea si un subtitlu: In cautarea savorilor pierdute", a spus Dinescu.
El a vandut la sfarsitul lunii iulie firma Agroindustriala Giubega, care administreaza 800 de hectare de teren agricol, catre un om de afaceri turc.
"Am vandut pentru ca nu vreau sa ma mai ocup de agricultura mare. Vreau sa ma ocup doar de turism, cultura si viticultura", declara Dinescu la inceputul lunii septembrie.
Ce spune Mircea Dinescu depre mancarea traditionala romaneasca? "Mancarea servita in restaurantele cu specific romanesc are iz de cantina, se mananca azi mai rau decat pe vremea comunismului. Pe vremuri, boierii nu foloseau prea multa apa la gatit si rezultatele erau pe masura. Se manca mult mai bine”. Citeste aici mai multe despre opinia sa despre gastronomie.
Citeste si:
Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »
Te-ar putea interesa și: