De ce să alegi video prospecting

Unul dintre cele mai atractive beneficii ale utilizării videoclipurilor în emailurile de vânzări este creșterea semnificativă a ratei de răspuns. Studiile arată că emailurile care includ videoclipuri primesc cu 26% mai multe răspunsuri comparativ cu cele care conțin doar text, contribuind, de asemenea, la reducerea “absențelor” de la întâlnirile de vânzări cu aproximativ 30%, conform datelor Sloovi.

Mai mult decât atât, integrarea videoclipurilor în strategia de prospectare poate genera o creștere substanțială a veniturilor din vânzări, încurajând totodată mai multe conversații calitative și relevante cu potențiali clienți. Videoclipurile sunt un mijloc ideal pentru a prezenta în mod clar și captivant oferta de produse sau servicii, evidențiind în detaliu caracteristicile și beneficiile acestora. Pe lângă toate acestea, videoclipurile reușesc să crească considerabil rata de engagement, fiind mult mai atrăgătoare decât conținutul text, ceea ce duce la rate mai mari de deschidere și de click. În cele din urmă, este foarte important să menționăm că videoclipurile adaugă o dimensiune umană comunicării, personalizând mesajele și creând o conexiune mai profundă și mai autentică cu potențialii clienți. Acest aspect nu doar că mărește încrederea, dar și solidifică relațiile de lungă durată.

Cum te poate ajuta monday.com să implementezi eficient o strategie de video prospecting

Cu monday.com, sistemul de work operating (Work OS) prin care business-uri de orice fel pot să-și automatizeze procesele operaționale interne și să-și dezvolte instrumentele și procesele necesare pentru a gestiona fiecare aspect al activității lor, poți organiza și gestiona campaniile de prospectare video asigurându-te că fiecare pas este urmărit, documentat și implementat conform strategiei de vânzări.

Avantajul utilizării monday.com pentru video prospecting este capacitatea de a automatiza fluxurile de lucru, cum ar fi trimiterea automată de emailuri personalizate cu videoclipuri către potențiali clienți. Acest lucru nu doar că economisește timp prețios, dar asigură și o comunicare consistentă și personalizată cu fiecare lead. În plus, monday.com vine cu funcții avansate de raportare și analiză, esențiale pentru monitorizarea performanței videoclipurilor de prospectare. Poți urmări cu ușurință ratele de deschidere, click și conversie, obținând astfel o imagine clară asupra eficienței campaniilor și identificând rapid zonele care necesită ajustări. Platforma facilitează și schimbul de feedback în timp real, permițând echipei să ajusteze strategiile rapid și eficient, în funcție de rezultate și de răspunsurile clienților.

Membrii echipei pot colabora fără efort, împărtășind idei și resurse, și pot asigura astfel o implementare coerentă și unitară a strategiei de video prospecting.
Știm deja că monday.com îți oferă posibilitatea de a crea tablouri de bord personalizate, unde poți vizualiza toate informațiile relevante într-un singur loc. Acest lucru facilitează gestionarea și coordonarea campaniilor de video prospecting, asigurându-te că toate acțiunile sunt aliniate obiectivelor de vânzări și că fiecare membru al echipei este la zi cu progresul și prioritățile curente.

Dacă te gândești la o campanie de video prospecting, monday.com și echipa Mediapost Martech sunt aici pentru a te ajuta să obții cele mai bune rezultate. Automatizând sarcinile, monitorizând performanța și facilitând colaborarea între membrii echipei, suntem la un call distanță.

Stabilește o întâlnire cu Diana Angheluță.

Mediapost Martech oferă servicii de onboarding și consultanță automatizare prin intermediul platformelor HubSpot, monday.com, Klaviyo, și Salesforce pentru întregul spațiu EMEA. Acoperim exclusiv cu resurse interne toate fazele unui proiect de automatizare: consultanța inițială, arhitectura bazei de date, implementare efectivă, integrări, training personalizat și suport post-implementare.