Answear Concept Store este un spațiu de fashion, un concept diferit de retail și servicii, localizat în Fabrica Norblin din Varșovia, ce a fost deschisă după o perioadă îndelungată de reabilitare. Astăzi, Fabrica Norblin este un spațiu inedit din punct de vedere arhitectural, care combină designul modern cu elemente tradiționale de design industrial.

Ce este Answear Concept Store?

Oferta: Pe suprafața concept store-ului de 2.000 mp, împărțiți pe zone de produse, clienților li se oferă o gamă cuprinzătoare și diversificată de branduri. Indiferent de stil, fiecare iubitoare/ iubitor de fashion va găsi ceva pentru sine. Printre mărcile disponibile în concept store se numără: Victoria Beckham, Tory Burch, Rotate, Custommade, Elisabetta Franchi, Liu Jo, Pinko, MICHAEL Michael Kors, Iro, Diesel, AllSaints, Vanda Novak, Coach, Swarovski sau Furla, precum și adidas, Calvin Klein, Boss, Tommy Hilfiger sau Polo Ralph Lauren. Gama include sortimente pentru femei, bărbați și copii. Vor fi disponibile și branduri din categoria Home & Lifestyle.

Decor și atmosferă: Culorile, materialele folosite și detaliile atent selectate, cum ar fi podeaua din lemn realizată special pentru Answear și mobilierul personalizat conceput pentru concept store, precum și vitrinele și ferestrele joacă un rol cheie în designul interior. În viitorul apropiat, în concept store vor putea fi admirate desenele Annei Szczęsny, artistă cunoscută pentru colaborările cu cele mai mari case de modă. Inspirația din spatele modelelor este cea mai recentă campanie de imagine a Answear, “Îmbracă-ți viața în momente prețioase” (“Dress your life with precious things”).

Pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături premium, Answear Concept Store este și:

Answear Tailor's Point - unde poți personaliza lucrurile pe care le-ai cumpărat și, de asemenea, să ai grijă de aspectul lor. Aici, clienții vor putea face ajustări pe măsura lor, personalizare cu diverse tehnici: broderie, vopsele sau markere, precum și serviciul de dezinfecție și împrospătare a încălțămintei.

Answear x Coffeedesk Café - situată în incinta concept store-ului, înconjurată de o seră cu plante, unde aveți cafea de specialitate și nu numai.

Pickup Point - un punct pentru ridicarea comenzilor online efectuate pe www.answear.com, împreună cu opțiunea de a încerca articolele pe care le-ați comandat, precum și de a le călca pe loc.

Soluții tehnologice includ, printre altele: cabine de probă spațioase, inteligente, care permit selecția rapidă a mărimii sau a culorii hainelor fără a părăsi cabina de probă, ecrane amplasate în interiorul magazinului pentru confortul vizual al clienților, computere de check-out ultramoderne de la Elo Touch, cu două ecrane pentru vânzător și client, care fac cumpărăturile interactive și transparente.

Answear Concept Store combină fashion-ul și stilul de viață. Este, de asemenea, un loc de întâlnire atât pentru clienți, cât și pentru oameni din lumea modei și a culturii. Evenimentele, organizate în concept store în cooperare cu alte branduri, vor fi o oportunitate de a afla și mai multe despre oferta de produse și ideea din spatele dezvoltării mărcilor preferate ale clienților Answear. Și acestea sunt doar câteva dintre activitățile planificate, care vor avea loc în spațiul Answear Concept Store de la etajul 2 din clădirea „Plater” a Fabricii Norblin din Varșovia.