Astfel, aceasta a anunțat pe contul să de socializare atât faptul că a depus cerere de renumărare a voturilor, dar și că a sesizat autoritățile privind tentativele de fraudă de la mai multe secții de votare.

Totodată, Clotilde Armand le reamintește tuturor celor care au auzit declarații publice ale mai multor politicieni "să nu meargă după fentă", fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secții din totalul de 166.

"Diferența de voturi pe numărătoare paralelă a partidelor este foarte, foarte mică și de aceea s-au grăbit unii din PNL și PSD să arunce public cu mesaje false că au câștigat; Ne lipsesc foarte multe voturi în secțiile cu probleme, acolo unde i-am prins că vor să fure", mai arată Armand, care mai spune că au fost de asemenea și mari probleme cu urna mobilă.

Ea își încheie mesajul spunând că așteaptă numărătoarea și datele oficiale, nu fără să menționeze însă că a mai pățit așa ceva în 2016, când "știe și Ciolacu cum ne-au furat atunci".

Pe de altă parte, deși Armand menționează numai anul 2016, o situație asemănătoare s-a petrecut și în 2020.

Evenimente similare au loc de altfel acum și la sectorul 2, unde Radu Mihaiu a cerut "doar" numărarea corectă a voturilor la BES (Biroul Electoral de Sector), pentru că nu se închid cheile de verificare în peste 60% din secții.

"Cer tuturor instituțiilor statului - Biroul Electoral Central, forțe de ordine - să asigure condițiile pentru un proces corect. Eu nu mă tem de asumarea rezultatelor finale ale votului oamenilor", arată Radu Mihaiu.

Sursa foto: Shutterstock / roibu