”Arată buletinul cu mențiunea VOTAT 2024 la casa de marcat din orice librărie Cărturești, iar gestul tău civic va fi însoțit de o carte pe care o vei primi din partea noastră”, au anunțat reprezentanții companiei.

Clienții care prezintă dovada votului pot să aleagă o carte sau o revistă dintr-o selecție prestabilită. Librăria menționează că oferta este valabilă pe data de 9 iunie, exclusiv în librăriile fizice, în limita stocului disponibil.

Românii își vor alege duminică, 9 iunie, primarii și politicienii care îi vor reprezenta în Parlamentul European. Dacă nu ești sigur la ce secție poți vota, află din acest articol unde ești repartizat la alegerile de duminică.

Cărtureşti este prima librărie-concept din România, deschisă la finalul lui 2000. Devenit cel mai important lanţ de librării de pe piaţa din România, Cărtureşti are în prezent 47 de librării.

Printre librăriile flagship ale brandului se numără Cărtureşti Carusel, inclusă în topul The Telegraph al celor mai frumoase librării din lume, Cărtureşti Verona, cel mai mare spaţiu dedicat lecturii şi ofertei de carte din Bucureşti sau Cărtureşti Modul, o librărie de cultură vizuală care aduce în plus o grădină interioară şi un spaţiu care găzduieşte săptămânal evenimente culturale.

Sursa foto: Shutterstock / Aleksandar Kamasi