12 Mai 2024

Secții de vot 2024: românii din Alba vor vota în școli și grădinițe, dar și într-o casă și în gară



O casă particulară, o gară, foste sedii de CAP, un internat şcolar, o tabără de creaţie şi odihnă, un bazin olimpic sau un stadion se numără printre clădirile în care vor fi amenajate secţii de votare în judeţul Alba la alegerile locale şi europarlamentare din 9 iunie.

Potrivit registrului secţiilor de votare, publicat de către Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Nr. 1 Alba pe site-ul Instituţiei Prefectului Alba, majoritatea celor 440 de secţii vor fi amenajate în grădiniţe, şcoli, licee şi cămine culturale.

Unii alegători vor vota în secţii amenajate în sediile Primăriilor, cum este cazul la Blandiana, Cîlnic, Ciuruleasa, Daia Română, Lopadea Nouă sau Roşia Montană.

Locuitorii din satul Lodroman sunt aşteptaţi să voteze într-o secţie amenajată într-o casă particulară, scrie Agerpres.ro.

În satele Secăşel şi Tău, alegătorii vor vota în fostele sedii ale CAP, cei din Lunca Largă în Tabăra de Creaţie şi Odihnă, iar în Ocoliş, la internatul şcolar din sat.

În Alba Iulia, două secţii se vor regăsi la Bazinul Olimpic şi una la stadionul Cetate.

La Blaj, vor fi amenajate secţii, de exemplu, la Baza de Agrement, respectiv sediul Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor, iar la Teiuş, cetăţenii cu drept de vot din Coşlariu Nou sunt arondaţi unei secţii în Gara CFR.



Citeste si