Valentin Radu, Marketizator
Victor Avram, country manager Gemius
Dorin Boerescu, CEO 2Performant Network
Alexandra Marcu, marketing director la Avangate
Marius Panait, managing partner Entelion Software
Cristian Manafu, Evensys
3 / 6

Dorin Boerescu, CEO 2Performant Network

Dorin Boerescu, cofondator si CEO la 2Performant Network, ofera si el cateva sfaturi pentru cei interesati sa fie pregatiti pentru a intra in lumea eCommerce, ca specialisti pe anumite nise.


„Am citit de curand la Dan Ariely o afirmatie care mi-a placut foarte mult: Big data is like teenage sex: everyone talks about it, nobody really knows how to do it, everyone thinks everyone else is doing it, so everyone claims they are doing it. In urmatorii ani, vom iesi din adolescenta si cred ca vom incepe cu totii chiar sa folosim Big Data, nu doar sa vorbim despre asta. Deci competentele in a analiza date vor fi fundamentale in urmatorii ani – fie ca vorbim despre analiza traficului, a ratei de conversie, a comportamentului utilizatorilor”, spune el.


O recomandare pentru tinerii care vor sa intre in zona comertului online, eventual printr-un magazin propriu – sa promoveze magazine din categorii pe care le inteleg, unde pot aduce valoare prin trimiterea unui trafic cat mai targetat si eventual dintr-o zona mai putin aglomerata, pentru a avea o rata de conversie cat mai buna.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri