Ce cauta companiile
Elefant.ro – trafic cu 30-35% mai mare
Flanco: vanzari mai mari cu 30%
Oktal.ro: valoarea cosului va creste cu 40%
eMag: kit de vopsit oua la fiecare comanda
Marketonline.ro: excursie la Praga
5 / 6

eMag: kit de vopsit oua la fiecare comanda

eMag.ro si-a propus in aceasta perioada sa lanseze campania "Redescopera traditiile romanesti", propunandu-si sa atinga nivelul emotional al clientilor, bazandu-se mai mult pe traditii decat pe preturi si reduceri. "Practic, ne propunem sa asiguram o continuitate in a promova traditiile, si, daca de Ziua Nationala am oferit steagul Romaniei cadou celor celor care au comandat, in aceasta campanie oferim gratuit un kit de vopsit oua pentru fiecare comanda plasata pe eMag".

Campania este insotita de un concurs in care toti cei care posteaza o poza cu ouale vopsite de Pasti pot castiga excursii in Romania, in diferite zone ale tarii.

Cele mai populare produse in aceasta perioada sunt Esspresoare & Roboti de bucatarie, Plite & Cuptoare incorporabile, Produse Cosmetice, Tablete & Telefoane, Televizoare. Compania are promotii la toate categoriile de produse, incepand cu laptopuri, tablete, telefoane, si pana la produse pentru copii, carti, cosmetice si chiar produse pentru animale de companie. Reducerile se ridica si pana la 50% din pret in cazul anumitor produse.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri