De la pasiunea pentru zbor la o investitie initiala de 200.000 euro
Cat de costisitoare sunt zborurile de agrement?
Planuri de dezvoltare
Piata de zboruri de agrement din Romania
3 / 4

Planuri de dezvoltare

Pentru ca vad aceasta afacere una pe termen lung, cei trei proprietari ai afacerii cu zboruri de agrement isi continua investitiile in aceasta afacere. “Avem in costructie inca trei hangare, pe langa cele doua pe care le avem deja, investitia in constructia unui hangar variind intre 50.000-300.000 de euro”, spune Rasoiu.

Pentru a oferi conditii similare cu cele din strainatate, cei trei antreprenori s-au gandit si la construirea unei unitati de cazare. “La primavara incepem constructia unei pensiuni care va avea 10 camere si un restaurant si care ne va costa circa 300.000 euro. Pana cel tarziu in toamna lui 2010 va fi operational”, a mai afirmat acesta.

Pe langa planurile mentionate mai sus, cei trei doresc sa isi extinda afacerea prin deschiderea de aerodromuri si in alte parti ale tarii. “In prezent, pe langa aerodromul din Sirna/Tariceni am mai luat si aeroportul de la Floreni, de langa Vatra Dornei, care detine o pista betonata, pe care poate ateriza orice tip de aeronava privata, inclusiv private jet-uri. Vom mai dezvolta aerodromuri si in Delta Dunarii si in alte zone cu potential turistic”, marturiseste Rasoiu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri