10. Madrid
9. Paris
8. Istanbul
7. Singapore
6. Tokyo
5. Kuala Lumpur
4. Londra
3. Los Angeles
2. Berlin
1. New York
Bucuresti
5 / 11

6. Tokyo

Luminos, agitat si ultra-modern, Tokio ocupa pozitia numarul 6 in acest clasament. Cumparaturile in Tokio sunt o experienta incredibila, de la haute-couture si electronice, pana la bunuri traditionale japoneze si obiecte de vestimentatie Harajuku, aici se pot gasi lucruri pe toate gusturile.

Indreptati-va catre Shinjuku, un centru comercial situat in zona celei mai aglomerate statii de metrou din lume. Avand strazi si arcade subterane arhipline cu magazine, incluzand numeroase branduri de top, aceasta este o destinatie pe care trebuie neaparat sa o vizitati. Un numar mare de magazine poate fi de asemenea gasit in Shibuya, Odaiba si Tokyo Solamachi.

Produse vintage

Harajuku este locul unde puteti gasi o multitudine de magazine vintage. Alte locuri unde puteti gasi obiecte vintage sunt pietele de vechituri. Acestea pot fi gasite in mai multe locuri din oras, in temple si altare. Ele reprezinta o sursa buna pentru obiecte de mana a doua.

Produse de lux

The Ginza este cel mai prestigios centru comercial al orasului Tokio, ce gazduieste branduri emblematice ale designerilor. Practic, fiecare brand de renume international, cat si japonez are un spatiu in acest centru.

Reduceri

Reducerile sezoniere au loc in fiecare vara (de la inceputul lunii iulie pana la sfarsitul sezonului ploios) creand o atmosfera agitata dar prietenoasa in marile mall-uri ale orasului.

Se spune ca Japonia trebuie vizitata primavara, asa ca daca rezervi biletul de avion de pe acum, ai putea gasi preturi usor peste 500 de euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri