10. Madrid
9. Paris
8. Istanbul
7. Singapore
6. Tokyo
5. Kuala Lumpur
4. Londra
3. Los Angeles
2. Berlin
1. New York
Bucuresti
4 / 11

7. Singapore

Micutul oras se incadreaza in top datorita diversitatii, caracterului prietenos si milioanelor de vizitatori. Locuitorii orasului sunt innebuniti dupa cumparaturi, dar atunci cand locuiesti pe o insula care are doar doua treimi din suprafata orasului New York si care are multe magazine, nu ai de ales.


Singapore detine aproape toate numele mari din industria vestimentara. Doua dintre cele mai mari mall-uri, VivoCity si ION Orchard, gazduiesc cele mai multe din branduri. VivoCity este casa brandurilor Ted Baker, Timberland, Toys R Us si multe altele. In mall-ul ION Orchard veti putea gasi branduri precum Gucci, Prada, Mango, Topshop si Zara.


Produse vintage


Cu o piata a modei infloritoare este absolut normal ca Singapore sa aiba propriile destinatii dedicate magazinelor vintage. Haji Lane, localizat in inima sectorului arab, care nu ofera multe la prima vedere, dar mai apoi veti gasi o multitudine de haine vintage in buticuri neconventionale, randuite pe o strada modesta.


Produse de lux


In cazul in care esti in cautarea unei experiente luxoase, The Shoppes din Marina Bay Sands este destinatia de top. Acest spatiu comercial detine nume precum Chanel, Gucci, Dior, Miu Miu si Hermes. De asemenea, puteti gasi numeroase magazine exclusive de bijuterii si ceasuri, precum si accesorii de imbracaminte.


Ngee Ann City este un alt mall enorm situat in centrul Orchard Road, cunoscut de catre localnici drept "takashimaya", acest mall exclusiv gazduieste branduri precum Cartier, Chanel si Tiffany.


Reduceri


Marea reducere din Singapore este un eveniment anual ce ofera discounturi de pana la 70% la mai multe produse, de la articole vestimentare si bijuterii, pana la electronice, jucarii si tratamente spa. Aceste reduceri le ofera pasionatilor de cumparaturi ocazia perfecta sa se rasfete pentru mai putini bani. Reducerea este de obicei in timpul lunilor de vara, de obicei intre luna iunie si iulie.


Biletul de avion pana la Singapore ar putea fi destul de scump, dar daca legi sesiunea de shopping cu o vacanta mai lunga in Asia de Sud-Est, ar putea iesi un concediu de neuitat.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri