Idee de afacere inedita - litere luminoase
Cum sa faci afaceri cu miere de albine
O afacere in care doar imaginatia iti poate limita cresterea
Idee de afacere cu bani putini in agricultura: plantatie de capsuni
Idee de afacere inspirata din traditie
5 / 5

Idee de afacere inspirata din traditie

Diana Goanta a inceput acest business dupa ce si-a dat seama cat de bine merg astfel de afaceri pe piata romaneasca, care abunda in produse lucrate manual, prin comparatie cu Olanda, unde sunt foarte putine produse handmade, iar cele care exista, sunt foarte scumpe. Absolventa a Facultatii de Management, ea a locuit trei ani in Olanda, unde a urmat un master si ulterior a lucrat doi ani intr-o banca, in domeniul marketingului. S-a intors in tara in urma cu trei ani si s-a angajat intr-o multinationala, in acelasi domeniu. In paralel, a inceput business-ul Zestre.


Investitia initiala in business se ridica la 1.500 de euro, suma pe care a reusit sa se amortizeze in doar cateva luni de la lansarea magazinului online, in urma cu un an. In prezent, Zestre are o cifra de afaceri de 12.000 de euro, iar pentru anul urmator Diana preconizeaza o crestere de 50%.


A inceput cu productia de tricouri, iar apoi s-a extins si spre gama de accesorii si bijuterii. Initial a incercat sa realizeze carcase de lemn cusute cu cusatura traditionala, dar i-a fost greu sa gaseasca o fabrica dispusa sa-i lucreze in lemn. Asta deoarece pentru intreaga productie, Diana a ales sa-si externalizeze serviciile.


Citeste povestea afacerii

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri