Dor de romanesc
Cornete boieresti
Designul floral ca un stil de viata
Basmele prind viata pe Facebook
Performanta in retail: povestea unui antreprenor vrancean
3 / 5

Designul floral ca un stil de viata

La 12 ani Darius Dadoo avea o colectie simpatica de cactusi si plante de ghiveci. Deja doi ani mai tarziu descoperea florile dintr-o perspectiva profesionala, lucrand in gradina si serele unei florarii. A urmat apoi designul floral si ceea ce initial a fost un job s-a transformat intr-un stil de viata. In 2011, la doar 22 de ani, Darius Dadoo a fost desemnat cel mai bun florist din Romania. Designerul s-a nascut la Sibiu si tot acolo a pus bazele in 2008 afacerii Maison Dadoo, careia ii dedica in prezent mai mult de 14 ore pe zi.


"Vad in ultimii 2 ani ”un val” de mici anteprenori care avand un job corporatist (in cele mai multe cazuri) renunta si aleg sa isi foloseasca propriile ”skill-uri” in beneficiul altora, facand in acelasi timp din aceasta ocupatie un mod de a-si castiga existenta. Fiind in domeniul serviciilor, cred ca unul dintre punctele ”sensibile” este ca avem de a face cu oameni - fapt care mie unul personal imi place foarte mult - insa uneori aceasta interactiune poate deveni si mai putin placuta. As putea sa spun ca daca de cele mai multe ori ne ajuta foarte mult si ne stimuleaza sa mergem mai departe, sunt si momente in care interactiunea devina atat de dificila incat as spune ca as renunta. Pe de alta parte sunt experiente din care invatam cu totii si mergem mai departe, mai experimentati", considera Darius Dadoo.



Afacerile pentru anul trecut au atins pragul de 320.000 de euro, business-ul dublandu-se de la an la an, in ultima perioada. Chiar daca 2015 se apropie cu pasi repezi, antreprenorul nu si-a creat anumite asteptari. Insa a creionat deja strategia pentru anul viitor: o prezenta mai mare in mediul online, cu accent pe social media. In acest sens, compania lucreaza la refacerea site-ului, bugetul, care cuprinde atat partea tehnica cat si continutul, ridicandu-se la 3.000-5.000 euro.


Un mesaj pentru antreprenorii romani de 1 decembrie: "Sa munceasca la fel de mult in continuare, sa fie cat mai prezenti in afacerea lor si desigur sa isi acorde in aceasi masura timp lor si familiei/prietenilor".

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri