Incendiu sau o situatie de urgenta in metrou bucurestean la ora de varf
Organizarea de mari concerte in spatii imprejmuite cu gard sau a evenimentelor pe arenele sportive
Tencuiala care poate cadea de pe cladiri sau gropile din asflat, pericole la tot pasul
Izolatia cu polistiren de proasta calitate, un pericol iminent
Un cutremur devastator care ar putea provoca pagube uriase
1 / 5

Incendiu sau o situatie de urgenta in metrou bucurestean la ora de varf

Sunt peste 600.000 de bucuresteni care circula zilnic cu metroul, dar si mai multe intervale orare in care transportul cu acest mijloc de transport este o adevarata aventura, garniturile de metrou fiind incarcate pana la refuz de calatori.


O situatie nedorita de nimeni ar fi aceea in care una din garniturile de metroul aflate in circulatie sa fie implicata intr-un incendiu sau sa sufere probleme de natura sa forteze publicul calator sa coboare din metrou intr-o situatie de urgenta. Conform datelor disponibile, o singura astfel de garnitura de metrou moderna suporta pana la 1.200 de calatori, insa cu certitudine numarul celor care circula la orele de varf depaseste aceasta valoare, uneori fiind chiar imposibila urcarea sau coborarea calatorilor in statiile intens frecventate de calatori.


Pana acum au existat mai multe probleme ale circulatiei la metrou, dar vizate au fost in mare parte garniturile vechi, care dateaza inca din anii 80, dar au fost cateva probleme intampinate si pe noile garnituri dezvoltate de catre spanionii de la CAF.


Foto: Mediafax FOTO

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri