BEC: Prezenta la vot, la ora 18.00, a fost de 36,54%
Ponta: Toate sectiile de votare sunt deschise
BEC: Prezenta la vot la ora 10.00 era de 3,9 %, in Capitala
Prezenta la vot, la ora 14.00, a fost de 20,56%
MAI a cerut ajutorul Ministerului Apararii pentru interventia pe drumurile cu zapada
Tariceanu, Orban si Chiliman au votat impreuna pentru
Busculada la sectia de votare unde a votat Dan Diaconescu, jurnalistii fiind evacuati
Crin Antonescu si Liviu Dragnea au votat impreuna la Alexandria
Valeriu Zgonea a votat in Dolj: Ii indemn pe romani sa voteze
Oprescu a votat pentru intrarea in normalitate si iesirea din marasmul economic
Votarea in strainatate a inceput in Noua Zeelanda,
In 14 sectii de votare procesul electoral nu a inceput la ora 7.00
Traian Basescu i-a indemnat pe romani sa iasa la vot
2 / 13

Ponta: Toate sectiile de votare sunt deschise

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Targu Jiu, unde a votat in jurul orei 10.45, ca este in contact cu toate autoritatile locale, iar la acest moment toate sectiile de votare din tara sunt deschise, scrie Mediafax.

"Am vorbit cu toate autoritatile acum cateva minute. Ministrul de Interne a confirmat ca toate sectiile de votare din tara sunt deschise. Toti cetatenii pot vota in conditii normale", a sustinut Ponta.

El a spus ca le multumeste jandarmilor, politistilor si militarilor care au lucrat continuu pentru a mentine drumurile deschise, precizand ca la ora 15.00 va avea loc o videoconferinta cu autoritatile publice locale.
"Le multumesc jandarmilor, politistilor, militarilor si tuturor celor care stau in frig si muncesc pentru ca tara sa nu fie blocata. In afara de zona de vest, toate drumurile sunt deblocate si important este ca in toate sectiile se poate vota si deocamdata toate lucrurile sunt in regula", a adaugat premierul.

Potrivit unei avertizari meteo de Cod galben, duminica, 9 decembrie, cad precipitatii in toate regiunile, sub forma de ninsoare in Banat, Crisana, Maramures, jumatatea de nord a Moldovei si in zona montana, mixte in Transilvania si Oltenia si ploi in Muntenia si Dobrogea. Cantitatile de precipitatii vor depasi 25...30 l/mp in Carpatii Orientali si Meridionali si in Moldova. Indeosebi in prima parte a zilei, vantul va avea intensificari, iar in Crisana, Banat si la munte va viscoli ninsoarea.

In Dobrogea, dar si in sudul Olteniei si al Munteniei, inclusiv in Municipiul Bucuresti, precipitatiile sunt sub forma de ploaie.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri