Nevoiasii
In cautarea drumului
Familist
Carierist
Impliniti si echilibrati
5 / 5

Impliniti si echilibrati

Impliniti si echilibrati, segmentul ce cuantifica 32.6% din target. Provin mai degraba din orase mici, au o famile mai numeroasa decat media, copii, sunt angajati si au venituri de peste 2000 RON. Locul de munca este important din trei motive: material, al recunoasterii profesionale si al echilibrului cu timpul liber (familia si prietenii sunt extrem de importanti pentru ei).

Au invatat sa se bucure de orice moment si sa evite problemele – ceea ce le ofera echilibru si stabilitate. Stiu ca increderea este un ingredient de baza in viata, de aceea au invatat sa o cultive, sa acorde incredere mediului de afaceri, vecinilor si autoritatilor.

PUNCTE FORTE: Bunastare materiala, Munca, Guvernare, Bunastare mentala
BARIERE: -

Studiul National Happiness a fost realizat de Novel Research, Arsenoaiei&Matasel si Strategescu punct ro cu suportul The Happiness Initiative and Personality and Well-Being Laboratory de la San Francisco State University si a fost efectuat in perioada septembrie - octombrie 2012 pe un esantion national de 1.002 respondenti, populatie urbana activa (18 si 64 de ani).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri