Nemoianu Attorney (KPMG) o coopteaza in echipa pe Laura Toncescu de la concurenta
Noul director de evenimente de la Hilton Sibiu vine de la hotelul din Bucuresti
Seful de investitii al CBRE preia si departamentul de evaluare
Orange il numeste pe Dorin Odiatiu manager pentru relatia cu autoritatile
Tecau, fost presedinte BCR Asigurari, preia fraiele Omniasig
Cornelia Coman devine CEO al ING Asigurari de Viata si Pensii Ungaria
5 / 6

Tecau, fost presedinte BCR Asigurari, preia fraiele Omniasig

Actionarii Omniasig, noul lider al pietei romanesti de asigurari, constituit in urma fuziunii incheiate la 1 mai anul curent prin absorbtie, intre BCR Asigurari si fosta companie Omniasig (societate absorbita), l-au numit pe Mihai Tecau, in functia de presedinte al directoratului noii companii.

Mihai Tecau (foto) a ocupat anterior in cadrul grupului Vienna Insurance functia de presedinte al directoratului BCR Asigurari. El va fi secondat de catre Artur Borowinski, in calitate de vicepresedinte, care a fost anterior presedinte directorat la fosta Omniasig.

BCR Asigurari a incheiat procesul de fuziune cu Omniasig la data de 1 mai 2012 si a preluat denumirea si emblema societatii absorbite.

Asadar, noua companie este administrata in sistem dualist, iar noua componenta a directoratului este: Mihai Tecau - presedinte directorat, Artur Borowinski - vicepresedinte directorat si Sergiu Loghin, alaturi de Constantin Marica, Liviu Stoicescu, Adina Edelmaier si Daniela Covacescu - membrii in directorat.

Omniasig este reprezentata in acest moment la nivelul intregii tari prin 224 de sucursale si agentii. De asemenea, compania are aproximativ 13.000 agenti activi in toata tara.





Inapoi la articol

Setari Cookie-uri