Colliers: Am iesit din expectativa si ne-am maturizat
DTZ Echinox: O marja de profit mai mare
CBRE: Criza a dezghetat idei si a inmuiat pricipii
Coldwell Banker: Am simtit ca suntem mai puternici
4 / 4

Coldwell Banker: Am simtit ca suntem mai puternici

Coldwell Banker Affiliates of Romania, liderul pietei de profil dupa afacerile din 2009, a continuat sa se extinda agresiv in 2010, dupa ce anul trecut compania nu a deschis nicio sucursala.

“A fost un an mai bun, in care am simtit ca suntem mai puternici. Ne-am extins semnificativ reteaua de sucursale pe segmentul rezidential si pana la finalul anului urmeaza sa mai deschidem cateva, am fost implicati in mai multe relocari sau intrari noi pe piata de birouri, cum ar fi retailerul german Lidl, si ne-am diversificat portofoliu de proprietati pentru care oferim servicii de property management”, a declarat, pentru Wall-Street.ro, Valentin Ilie (foto), CEO al Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Cel mai bun sfat primit de seful Coldwell Banker a fost continuarea expansiunii si diversificarea serviciilor, masuri menite sa ii consolideze pozitia pe segmentul companiilor de consultanta imobiliara.

Departamentele de rezidential si property management au fost cele mai active in 2010, iar pentru anul viitor compania isi propune concretizarea planurilor pentru divizia de property management, inclusiv REO (Real Estate Owned), care este specializata in administrarea si vanzarea portofoliilor de active bancare neperfomante.

In ceea ce priveste cifra de afaceri inregistrata in acest an, Ilie spune ca desi nu are rezultatele finale, se asteapta la o crestere. “Activitatea companiei, exprimata in volumul tranzactiilor si numarul de clienti, a fost in crestere insa valorile de tranzactionare au fost putin mai mici”, a incheiat Valentin Ilie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri