Promenada Mall & Mega Mall
Iulius Mall & Palas Iasi
Veranda Mall
ParkLake & River Plaza
AFI Cotroceni & AFI Ploiești
1 / 5

Promenada Mall & Mega Mall

NEPI Rockcastle, proprietarul Promenada Mall și Mega Mall din Capitală și a altor 17 centre comerciale din țară, arată că a impus, încă de la debutul pandemiei, măsuri suplimentare de igienă și de dezinfectare în toate locațiile frecvent circulate din clădirile sale de retail.


"Majoritatea măsurilor de igienă au fost luate încă din luna martie, atunci când centrele comerciale au rămas deschise doar pentru magazinele de prima necesitate (hypermarketuri, farmacii, hrană animale, etc). Având experiența centrelor comerciale din portofoliul nostru din Polonia, Lituania și Croația deschise la începutul lunii mai, deja suntem cu un pas înainte, avem toate măsurile pentru a relua programul din centrele noastre comerciale, oricând Guvernul și autoritățile vor decide" arată reprezentanții dezvoltatorului.


Din exemplul altor țări, "aceste măsuri funcționează, iar lucrurile vor intra, treptat, intr-o nouă fază de normalitate".


Pentru cele 19 centre comerciale din portofoliul local, am finalizat un plan de măsuri suplimentare de siguranță pe care îl vom aplica de îndată ce activitatea mall-urilor se va relua. Acest plan are 2 obiective: asigurarea distanțării sociale și asigurarea dezinfectării constante a centrelor comerciale. Odată cu reluarea programului normal al mall-urilor, suntem pregătiți să controlăm traficul respectând recomandările autorităților, distanțarea socială fiind una din priorități pentru un shopping responsabil și în siguranță. În zona de food court și a teraselor vom implementa măsuri de distanțare socială prin re-așezarea meselor.


NEPI Rockcastle


Totuși, pentru a preveni eventualele aglomerări, reprezentanții NEPI Rockcastle afirmă că accesul în centrul comercial se va face controlat, în grupuri de maxim 3 persoane, condiționat de culoare de securitate și agenți de pază, respectiv, prin marcaje corespunzătoare (păstrarea distanței de 2 metri).


"În ceea ce privește personalul de pază și curățenie, acesta este suplimentat și investim constant în materiale de conștientizare a regulilor de igienă și echipamente de protecție, măști și mănuși. Am investit în soluții avansate de protecție a zonelor predispuse atingerii (balustrade, butoane lifturi, uși, spații grupuri sanitare, mese și alte suprafețe), soluții de filtrare a aerului, dispensere cu dezinfectant amplasate în mai multe zone din centrul comercial și alte materiale menite să le sporească încrederea faptului că se află într-un spațiu sigur. În plus, am triplat frecvența serviciilor de dezinfectare a întregii clădiri prin soluții precum cold fogg și folii antiseptice pentru zonele frecvent atinse", spun reprezentanții dezvoltatorului.


Astfel, "de îndată ce va exista un plan concret din partea autorităților, ne vom asigura că vom comunica aceste măsuri în interiorul și exteriorul mall-urilor pe toate canalele noastre", potrivit NEPI Rockastle.


Sursa foto: kitzzeh / Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri