Maria Andrei: la 25 de ani, in top 5 brokeri din Coldwell Banker
Gabriel Blanita: la 23 de ani a fost implicat in evaluarea a peste 100.000 de garantii imobiliare ale bancilor
Catalin Stan: un student la constructii care inchiriaza birouri
Catalina Marmureanu: in doi ani a fost implicata in tranzactii de 7.500 mp de retail
Radu Podasca: tanarul de 26 de ani care evalueaza proprietatile GTC sau Plaza Centers
Bogdan Bogatu: de la solutii pentru amenajarea birourilor, la broker
Andreea Apetrei: in ultimul an a evaluat 300.000 mp de birouri si retail
Mihai Escu: dupa Orange si Philip Morris a ajuns in imobiliare
Oana Sirbu: unul dintre brokerii de birouri cu potential
David Stanescu: primele tranzactii mici de birouri din primul an
Annemarie Fabian: la 26 de ani face studii de piata pentru banci sau fonduri de investitii
Andrei Kivu, boboc la 30 de ani: a lasat HP pentru imobiliare
Anca Luchian: din domeniul financiar, la property management
9 / 13

Oana Sirbu: unul dintre brokerii de birouri cu potential

Oana Sirbu este la 24 de ani associate in cadrul departamentului de birouri al Colliers.

Oana Sirbu si-a inceput cariera in Colliers in 2009, iar in ultimul an a fost promovata ca associate in cadrul echipei de inchirieri de birouri, fiind implicata in circa 20 de tranzactii cu suprafete de birouri cuprinse intre 130 si 2500 m.p.

Printre cele mai importante tranzactii incheiate se numara Electrica Soluziona in Avantgarde Office Building, Bilfinger Berger in SWAN Office & Technology Park si RADCOM in Multigalaxy II.

Suprafata cumulata a spatiilor de biropuri inchiriate de Oana Sirbu se apropie 10.000 m.p.

De ce imobiliare

"In imobiliare am intrat...accidental. Facand parte dintr-o asociatie de studenti, am avut ocazia sa inteleg mai multe industrii si sa testez mai multe zone (vanzari, HR, management de echipa si proiect) - cu exceptia real estate-ului. La finalul facultatii, planul meu de cariera era foarte bine stabilit, insa am intrat in procesul de selectie al Colliers si am descoperit oameni puternici, “self made”, cu rezultate provenite din foarte multa munca, ambitie si o minte “sclipitoare”. Era exact ce imi doream la inceput de drum si treptat mi-am schimbat viziunea asupra termenului de “succes”. Nu mai insemna un job intr-un headquarter al unei corporatii dintr-o capitala occidentala, ci sa iti vezi rezultatele imediat, sa fii lider de piata necontestat, sa ai autonomie in dezvoltarea ca profesionist si om de afaceri, sa te fortezi sa gandesti zi de zi pentru a face un puzzle si nu sa fii o piesa dintr-un puzzle. Astfel, cred ca decizia de a ramane in Romania a fost una inteleapta. Astazi am practic un business in business, lucrand intr-o companie cu un brand puternic, know-how, am libertatea de a decide cum imi va arata ziua de lucru si sunt direct responsabila de cum va inclina balanta la final de an. Mai mult, in Colliers facem parte unul din viata celuilalt, ne pasa si ne implicam astfel incat sa ne ajutam sa fim mai buni. Domeniul este dinamic, cunosti foarte multi oameni si modele de business, compania are un sistem prin care sustine invatarea continua, iar rezultatele mele se vad zilnic. Si, cel mai mult, imi place faptul ca nimic din ceea ce fac nu este mecanic, ci fiecare pas trebuie cantarit", spune Oana Sirbu.

"Imi doresc ca in 10 ani sa sustin un interviu prin care sa am un impact la fel de puternic asupra unui nou angajat, asa cum l-am resimtit eu inca din prima zi aici", mai spune Oana Sirbu.

Ce spun managerii

"Pe langa capacitatea de munca debordanta si ambitia neobosita, Oana se diferentiaza printr-o gandire out-of-the-box, care ii permite sa vada oportunitati inaintea celorlalti si sa gaseasca solutii ingenioase la probleme specifice. Mai mult, faptul ca Oana face parte din Generatia Y, o generatie ce va rescrie modul si spatiul de lucru al viitorului, o ajuta foarte mult in intelegerea si indeplinirea nevoilor companiilor din domeniul tehnologiei, online, publicitate sau media", spune Ilinca Paun, managing director al Colliers.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri