Maria Andrei: la 25 de ani, in top 5 brokeri din Coldwell Banker
Gabriel Blanita: la 23 de ani a fost implicat in evaluarea a peste 100.000 de garantii imobiliare ale bancilor
Catalin Stan: un student la constructii care inchiriaza birouri
Catalina Marmureanu: in doi ani a fost implicata in tranzactii de 7.500 mp de retail
Radu Podasca: tanarul de 26 de ani care evalueaza proprietatile GTC sau Plaza Centers
Bogdan Bogatu: de la solutii pentru amenajarea birourilor, la broker
Andreea Apetrei: in ultimul an a evaluat 300.000 mp de birouri si retail
Mihai Escu: dupa Orange si Philip Morris a ajuns in imobiliare
Oana Sirbu: unul dintre brokerii de birouri cu potential
David Stanescu: primele tranzactii mici de birouri din primul an
Annemarie Fabian: la 26 de ani face studii de piata pentru banci sau fonduri de investitii
Andrei Kivu, boboc la 30 de ani: a lasat HP pentru imobiliare
Anca Luchian: din domeniul financiar, la property management
7 / 13

Andreea Apetrei: in ultimul an a evaluat 300.000 mp de birouri si retail

Andreea Apetrei, 25 ani, este associate in cadrul departamentului de evaluari&consultanta la Colliers. S-a alaturat echipei Colliers in 2009, ca asistent al departamentului de Evaluari si Consultanta, asigurand suportul administrativ pentru echipa de evaluatori. In 2011, Andreea a devenit evaluator junior.

Andreea Apetrei a participat la evaluarea portofoliilor imobiliare ale unor dezvoltatori internationali, foarte activi pe piata din Romania, care detin cladiri de birouri, centre comerciale, proiecte rezidentiale sau terenuri. Pe segmentul comercial, suprafata totala a cladirilor de birouri si centrelor comerciale evaluate in ultimul an se ridica la peste 300.000 m.p.

De ce imobiliare

"Jobul ideal pentru mine implica lucrul cu oamenii, cu clientii, munca in echipa, dar si o parte analitica. In evaluari am parte de asa ceva. Imobiliarele imi plac pentru ca e o piata in continua schimbare si pentru ca imi ofera ocazia sa cresc si eu ca profesionist. In plus, faptul ca piata imobiliara din Romania nu a ajuns inca la un nivel de maturitate reprezinta o provocare pentru toti cei care lucreaza in acest domeniu. Cred ca orice industrie e definita in primul rand de oamenii care activeaza in el, asa ca pe termen lung vreau sa fiu unul dintre consultantii care contribuie la dezvoltarea frumoasa a pietei imobiliare", spune Andreea Apetrei.

Ce spun managerii


"Gandirea logica si atentia la detalii sunt doua puncte forte ale Andreei, ambele fiind calitati apreciate in profesia de evaluator. Relatia cu clientii este foarte importanta pentru ea, este prompta si interactioneaza bine cu clienti importanti", spune Laurentiu Lazar, directorul departamentului de Evaluari si Consultanta.

"Andreea este o persoana foarte ambitioasa, iar acest lucru se vede inclusiv in calitatea muncii sale – daca ar fi sa numesc un singur punct forte care o diferentiaza, acesta ar fi acuratetea informatiilor pe care le furnizeaza", spune si Ilinca Paun, managing director al Colliers.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri