Maria Andrei: la 25 de ani, in top 5 brokeri din Coldwell Banker
Gabriel Blanita: la 23 de ani a fost implicat in evaluarea a peste 100.000 de garantii imobiliare ale bancilor
Catalin Stan: un student la constructii care inchiriaza birouri
Catalina Marmureanu: in doi ani a fost implicata in tranzactii de 7.500 mp de retail
Radu Podasca: tanarul de 26 de ani care evalueaza proprietatile GTC sau Plaza Centers
Bogdan Bogatu: de la solutii pentru amenajarea birourilor, la broker
Andreea Apetrei: in ultimul an a evaluat 300.000 mp de birouri si retail
Mihai Escu: dupa Orange si Philip Morris a ajuns in imobiliare
Oana Sirbu: unul dintre brokerii de birouri cu potential
David Stanescu: primele tranzactii mici de birouri din primul an
Annemarie Fabian: la 26 de ani face studii de piata pentru banci sau fonduri de investitii
Andrei Kivu, boboc la 30 de ani: a lasat HP pentru imobiliare
Anca Luchian: din domeniul financiar, la property management
11 / 13

Annemarie Fabian: la 26 de ani face studii de piata pentru banci sau fonduri de investitii

Annemarie Fabian, 26 de ani, este associate in cadrul departamentului de evaluari&consultanta.

Annemarie s-a alaturat echipei de Evaluare din cadrul Colliers in 2009, fiind implicata in activitatea de evaluare a portofoliilor de garantii imobiliare ale bancilor. Firea prin excelenta creativa, alaturi de flerul antreprenorial au contribuit imediat la imbunatatirea semnificativa a produsului destinat bancilor, in asa fel incat feedback-ul ei a dus la cresterea vitezei de procesare a informatiilor, de la cateva zeci de garantii pe luna la mai mult de 10.000. Incepand din a doua parte a anului 2011, Annemarie realizeaza studii de piata si cercetari aplicate pentru clientii companiei.

A realizat 15 studii pentru clienti mari cum ar fi: banci, dezvoltatori imobiliari, fonduri de investitii.
In cea mai mare parte, am consiliat dezvoltatori internationali de proiecte rezidentiale care fie vor sa intre pe piata din Romania, fie vor sa isi extinda proiectele actuale. Activitatea desfasurata anul acesta reprezinta un semn imbucurator in ceea ce priveste evolutia pietei rezidentiale din Bucuresti.

De ce imobiliare


"Pentru mine intrebarea nu ar trebui sa fie de ce am intrat in imobiliare, ci de ce am intrat in Colliers :). Doua dintre cele mai bune prietene de-ale mele lucrau deja aici si, prin urmare, stiam compania cu mult inainte sa lucrez. In continuare eu nu consider ca lucrez cu colegi; eu lucrez cu prieteni. Colliers a parut atunci si inca este un mediu de munca foarte dinamic, care nu doar iti acorda foarte multa independenta, ci te si compenseaza pentru fiecare idee inovatoare pe care o ai. Din acest punct de vedere, il consider un mediu de invatare continua in care fiecare este incurajat sa isi depaseasa limitele, sa iasa din zona de confort si sa devina cea mai buna versiune a lor. Pe termen lung vreau sa imi extind aria de expertiza si sa devin un consultant de business care intelege piata ca un tot unitar si nu se limiteaza doar la componenta imobiliara, ci ofera solutii customizate pentru clienti in functie de specificul afacerii fiecaruia. Pe scurt, consultantul avizat, de incredere si, pe cat posibil, care vine la birou imbracat in blugi:)", spune tanara.

Ce zic managerii


"Inca de cand a intrat in echipa noastra, Annemarie s-a remarcat prin entuziasm, creativitate si initiativa. Este pata de culoare din cadrul departamentului nostru si reuseste mereu sa ne faca sa zambim. Mai mult insa, are o dorinta permanenta de a invata lucruri noi si imbratiseaza provocarile, avand toate premisele pentru a deveni un consultant apreciat in piata", spune Laurentiu Lazar, Director al departamentului de Evaluari si Consultanta.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri