Rahova
Berceni
Drumul Taberei
Pantelimon
Titan
Crangasi
Militari
Dristor-Vitan Vechi
Colentina
De la cat pornesc chiriile in celelalte mari orase din tara
Oferta de apartamente de inchiriat, doar cu 4% mai mare in august
5 / 11

Titan

Si Titanul, unul dintre cartierele bucurestene bine cotate, datorita apropierii sale de parc si de metrou, se inscrie in clasamentul celor mai accesibile zone pe inchirieri. Aici, cele mai ieftine garsoniere pot fi inchiriate tot cu 200 de euro pe luna, la fel ca in Rahova sau Berceni, insa media pe acest segment ajunge la 230 de euro pe luna (cu 8% mai putin fata de pragul de 250 de euro din 2011). Pe de alta parte insa, apartamentele monocamerale mai scumpe au preturi cerute de circa 250 de euro pe luna.

Cele mai ieftine apartamente cu doua camere pot fi inchiriate cu aproximativ 270 de euro, in vreme ce media de pret se situeaza la circa 300 de euro (cu 14,3% mai putin decat valoarea de 350 de euro din 2011), iar locuintele mai scumpe au preturi de circa 320 de euro pe luna.

Pe segmentul locuintelor cu trei camere, cele mai mici preturi din Titan se situeaza la aproximativ 328 de euro pe luna, media este de 350 de euro pe luna (cu 6,16% mai putin decat anul trecut), iar ofertele mai scumpe ajung la circa 400 de euro.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri