Rahova
Berceni
Drumul Taberei
Pantelimon
Titan
Crangasi
Militari
Dristor-Vitan Vechi
Colentina
De la cat pornesc chiriile in celelalte mari orase din tara
Oferta de apartamente de inchiriat, doar cu 4% mai mare in august
2 / 11

Berceni

Preturi similare cu Rahova se gasesc si in Berceni, unde cele mai ieftine garsoniere pot fi inchiriate cu aproximativ 200 de euro pe luna. Valoarea medie de listare pe acest segment este insa de 230 de euro pe luna, in timp ce locuintele mai scumpe se ridica la circa 270 de euro pe luna. Spre comparatie, pretul mediu cerut pentru locuintele cu o camera din acest cartier era, in aceeasi perioada a anului trecut, de 250 de euro pe luna, ceea ce indica un declin de 8%.

Pentru apartamentele bicamerale, cele mai mici chirii se situeaza in jurul a 250 de euro pe luna, media ajunge la 300 de euro (la fel ca anul trecut), in timp de locuintele mai scumpe pot fi inchiriate cu putin peste aceasta din urma valoare.

O unitate locativa ieftina cu trei camere poate fi inchiriata in Berceni cu 300 de euro pe luna. Media de pret pe acest segment este insa de 350 de euro (cu 7,9% mai putin fata de valoarea de 380 din 2011), in vreme ce locuintele mai scumpe ajung la aproximativ 410 euro pe luna, potrivit imobiliare.ro.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri