Compania isi recapata independenta
Rebranding si planuri de schimbare
Traseul unui SAI: independenta, fond de investitii, partener strategic
2 / 3

Rebranding si planuri de schimbare

Pentru a marca aceasta schimbare, compania va intra intr-un proces de rebranding. Deocamdata, nu s-a luat o decizie privind noul nume al companiei, dar nu este exclusa revenirea la Certinvest.

Printre elementele ce alcatuiesc strategia de dezvoltare a companiei se numara continuarea parteneriatului cu Aviva, precum si initierea de parteneriate cu alte companii de talia Aviva in viitor.

Vom ramane o companie independent, dar nu inseamna ca excludem alte colaborari. Vom face parteneriate cu investitori strategic sau financiari, dar modelul de business va fi impus de noi, ca sa ne pastram flexibilitatea”, a explicat Voicu.

Noul administrator va ramane intr-o relatie puternica cu grupul Aviva Investors, avand un contract de consultanta pe compania de asigurari de viata si pe zona de pensii.

“Intr-un grup financiar atat de mare si focusat pe pietele mature, cele mici nu intrau in preocuparile lor principale. Am invatat multe din acesti ani in care am fost membrii unui puternic grup financiar. Vom pastra tot ce este absolut valoros si vom renunta la lucruri inutile, care ne ocupau mult timp. Simt ca pot sa fac mai multe pe cont propriu”, a mai spus CEO-ul companiei.

Voicu isi propune un model de business mai apropiat de client, cu focus pe creativitate si performanta.

“Ne propunem o strategie pe termen lung, in care sa avem contact direct cu clientii si in care internetul sa devina principalul canal de distrributie. Vrem sa atragem clienti important pe zona de portofolii individuale si sa fim mai activi pe private banking”.

De asemenea, un alt plan este introducerea conceptului de family office, adaptat insa la dimensiunile si cerintele pietei.

Pentru urmatorul an, Voicu mizeaza pe o rata de crestere de cel putin 50% in urmatorul an.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri