Cel mai optimist broker, pe cea mai verde piata
Romania, atractiva pentru investitorii in energia regenerabila
Avantajele certificatelor de emisii de CO2
Pasiunea pentru trading si grija pentru mediu
Noutati de la Vienna Investment Trust
“Sunt la fel de optimist, dar criza m-a adus cu picioarele pe pamant”
6 / 6

“Sunt la fel de optimist, dar criza m-a adus cu picioarele pe pamant”

Cunoscut ca unul din cei mai vechi brokeri din piata, un optimist convins si un vesnic sustinator al investitiei pe termen lung, Simionescu spune ca nu va parasi niciodata piata de capital locala, dar, pentru nivelul de dezvoltare al pietei, resursele umane si financiare sunt suficiente.

Desi concedierile din randul SSIF-urilor au fost extrem de numeroase in ultimele luni, Vienna a face angajari, dar pentru pietele externe.

Desi piata nu traverseaza cele mai bune momente, Simionescu a ramas la fel de optimist. Mai mult, el spune ca a avut timp sa faca toate lucrurile pe care in perioadele de boom le lasa pe planul al doilea, precum training-urile cu angajatii si aplecarea catre client.

“Criza m-a adus cu picioarele pe pamant din mai multe puncte de vedere, precum dezvoltarea pietei, numarul de intermediari sau de emitenti, in care eram foarte optimist. Am cautat solutii alternative, am reanalizat strategiile de investitii si am constientizat tot ce am gresit si tot ce am facut bine, lucruri care se transpun si in activitatea companiei”, explica managerul.

In continuare, Simionescu vede viitorul pietei financiare in verde. Culoare care, spune el, il reprezinta. Poate de aceea este si primul broker roman activ cu drepturi depline la cea mai “verde” piata din lume, o bursa a pamantului si a mediului.

Brokerul vesnic optimist incheie cu o previziune increzatoare privind evolutia pietei romanesti. “Cred ca vom incepe cu totii sa lucram la constructia serioasa a bursei. Tot ce vine nou este mai stabil, mai realist si mai transparent si contribuie la o dezvoltare mai sanatoasa a structurii pietei”, conchide Adrian Simionescu.

De la protectorat turcesc, la 'dominatie' austriaca








Inapoi la articol

Setari Cookie-uri