Actiunile din Tailanda sunt ieftine pentru investitorii bogati
Investitiile in actiunile indiene sunt o afacere buna
Situatia de pe piata de capital chineza este inca neclara
Rusia – sunt asteptate cresteri in ultimul trimestru
2 / 4

Investitiile in actiunile indiene sunt o afacere buna

Actiunile din India reprezinta afaceri bune, dupa ce indicele national al bursei a scazut foarte mult in acest an in comparatie cu alte piete importate, a explicat Mark Mobius, presedinte executiv al Templeton Asset Management.

“Cand ne-am rearanjat portofoliul bazandu-ne pe evaluari, am descoperit pierderi mari pe pietele din China si India”, continua presedintele Templeton.

India, una dintre cele populate tarii ale lumii, a fost una dintre cei mai mari perdanti dintre cele 20 cele mai mari tari ale lumii din cauza aprecierilor preturilor la materiile prime si a incetinirii cresterii economice. Anul trecut, indicele principal al pietei indiene, Sensitive, a crescut cu 47%. Acest indice este evaluat la o valoare de peste 14 ori mai mare decat veniturile raportate.

“Piata de capital din India nu mai este scumpa, dar nu este nici ieftina. Pe termen lung este sustenabila cresterea acestei piete? Noi nu suntem inca convinsi ca am scapat de greu”, explica Leslie Phang, sef departament analiza in cadrul unitatii de clientii privati ai companiei Schrodes Plc.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri