Cum putem cumpara actiuni Google sau Citi
Pasii efectivi pentru efectuarea tranzactiilor in afara
Investitiile pe alte burse – experienta, cunostinte si disciplina
Ce prefera romanii?
Cum functioneaza aceste sisteme?
Ce sunt CFD-urile
2 / 6

Pasii efectivi pentru efectuarea tranzactiilor in afara

Deschiderea contului ce va permite cumpararea de actiuni ale emitentilor de pe alte burse nu difera foarte mult de un cont obisnuit. Si dureaza cateva zile. Pentru SaxoTrader, suma minima necesara pentru un astfel de cont este de 10 000 de dolari.

”Daca toate documentele sunt in regula deschiderea contului dureaza circa 2-3 zile lucratoare iar ulterior dupa virarea fondurilor necesare in contul brokerului (care mai poate dura inca 1-2 zile) clientul poate incepe sa tranzactioneze forex, actiuni listate pe 18 burse mari din lume, futures sau optiuni”, ne-a mai spus Panait (foto).

La Vanguard, deschiderea unui cont online se face accesand pagina de internet a firmai, in 3 pasi: se completeaza formularele de deschidere de cont, se printeaza in dublu exemplar si se semneaza; formularele completate si semnate, se trimit, in original, prin posta la sediul Vanguard insotite de o copie a actului de identitate.

Imediat ce documentele au ajuns si au fost verificate, clientul primeste datele de identificare ale contului, pentru acces. Din acel moment, are la dispozitie 10 zile pentru a-si alimenta contul cu bani in vederea efectuarii tranzactiilor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri