Patrascanu, Fan Courier: As aduce compania pe Bursa daca ne-am extinde in alte tari
AdePlast, singura companie privata care a avut curaj sa faca un IPO in 2013
Seful PayU: O idee buna, nu excludem listarea
Vom vedea RCS&RDS vreodata pe Bursa?
Marcu, MedLife: Chiar daca ne-am gandi la listare pe bursa, niciun actionar nu vrea sa vanda acum
Happy Tour: Ne-am gandit sa mergem pe bursa, dar asteptam momentul potrivit
BitDefender, cea mai
7 / 7

BitDefender, cea mai "listata" societate romaneasca. Cand isi va scoate Talpes compania in lumina reflectoarelor?

BitDefender, una dintre cele mai cunoscute marci romanesti la nivel global, a fost in ultimii ani si cea mai “listata” companie locala pe bursa. Florin Talpes, proprietarul business-ului care anul trecut a depasit 36 mil. euro, s-a declarat mai mereu un prieten al pietei de capital, insa chiar si in prezent planurile de listare sunt amanate pana cel putin in 2016.

Intrebat daca ar lua in considerare un exit complet, pe modelul altor antreprenori romani din IT care au facut astfel de mutari, Talpes scoate rapid din discutie aceasta posibilitate.

“Nu, eu personal nu am planuri de exit”, a declarat fondatorul BitDefender.

Acesta nu ar spune insa „nu” vanzarii unor pachete minoritare, mai ales avand in vedere ca fondurile de investitii il curteaza „continuu si non-stop”, dupa cum chiar el afirma.

„Poate niste sume suplimentare pe langa cele pe care le obtinem prin cresterea organica ar accelera cresterea in cota de piata, venituri si valoare a companiei. Asadar, cand vorbim de investitori, noi tinem legatura cu ei, intrucat tot timpul este posibil un astfel de eveniment”, mentioneaza cunoscutul antreprenor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri