Marie Rose Mociornita
Robert Turcescu
Cozmin Gusa
Florian Goldstein (Make)
Tudor Chirila
Daniel Daianu
Irina Schrotter
Marian Dinu, Alexandru Elian, Stere Farmache, Dan Paul, Daniel Tepes
4 / 8

Florian Goldstein (Make)

Florian Goldstein este proprietarul ziarului Bursa si un controversat comentator al evenimentelor din piata de capital romaneasca.

Ce spune Sima despre el: La un moment, cand eram inca in relatii amicale cu Florian Goldstein, alias Make m-am oferit sa-i pun toti dintii (si avea ...multi.....aproape toti) pe cheltuiala mea la Danish Dental Clinic, in fostul sediu al lui WBS Romania, culmea, la varul meu doctorul Cornel Radulescu.

Make este foarte mandru de dintii lui si i-a facut clinicii publicitate in ziarul...... Bursa.... ca sa nu se simta dator, publicitate cu poza lui cu dinti. In preziua articolului cu acuzatia ca-l santajez (nu a spus cu ce vroiam sa-l santajez, sper ca nu cu radiografiile dentare) Make avea o parte a lucrarii la reparat si s-a grabit sa-si recupereze dintii inainte de a publica articolul.

Ii era frica sa nu fuga Sima cu dintii peste granita, sau poate de aceea nu vroia sa-mi raspunda la telefon: Make nu ti-am cerut nimic pentru dinti si nici nu iti voi cere vreodata, sa fii sanatos si sa maninci cu pofta si sa continui sa ii ascuti pe mine. In toata povestea asta Make are un rol determinant, voi reveni asupra, dar el macar a recunoscut cu nonsalanta ca nu e evreu sau crestin, e ateu, adica fara de Dumnezeu.

Sursa imagine:
roncea.ro

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri