Marie Rose Mociornita
Robert Turcescu
Cozmin Gusa
Florian Goldstein (Make)
Tudor Chirila
Daniel Daianu
Irina Schrotter
Marian Dinu, Alexandru Elian, Stere Farmache, Dan Paul, Daniel Tepes
3 / 8

Cozmin Gusa

Cozmin Gusa este un politician roman, fost membru de partid in cadrul PSD, PD si presedinte al Partidului initiativa Nationala (PIN). Gusa a fost si director de campanie pentru Traian Basescu la alegerile din anul 2004.

Ce spune Sima despre el: L-am cunoscut in platourile tv si intr-o zi, in plina campanie electorala pentru presedentie in 2009, m-a invitat la masa la Quattro Stagioni in piata Charles de Gaulle. Mi-a spus ca va fi seful de campanie a lui Geoana si cauta sustinatori. Tinta era hotnews. I-am explicat ca nu ma amestec in politica editoriala, sunt doar actionar al site-ului cu pricina si i-am spus cinstit ca nu imi place Geoana si intre doua rele aleg sa votez cu Basescu.

Evident eram cu laptopul conectat la bursa dar nu i-am propus sa devina client , ba dimpotriva i-am explicat ce riscuri presupune tranzactionarea in marja asa cum a si recunoscut la Realitatea tv azi.

In decembrie acelasi an am apelat la Cosmin Gusa pentru a ma ajuta sa fac rost de sange pentru tatal meu care era pe moarte la spitalul coltea si ii multumesc ca a facut-o.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri