ATS-ul romanesc, mai ieftin decat tranzactiile prin brokerii straini
E.ON AG
Bayer AG
Deutsche Telekom
3 / 4

Bayer AG

De cealalta parte, actiunile Bayer sunt supraevaluate daca este luat in considerare indicatorul P/E (25,8 fata de o medie a sectorului de 20,1) si subevaluate in functie de multipul P/S (1,3 fata de o medie a sectorului de 2,5).

“Industria farmaceutica este perceputa ca o industrie profitabila si in crestere. Factorul dominant in dinamica sectorului il reprezinta nevoile medicale si terapeutice. Previziunile realizate de IMS Health pentru industria farmaceutica pentru 2011 sunt de crestere, cu un ritm anual cuprins intre 5 si 7%, comparativ cu 4-5% in 2010, pana la un volum valoric de 880 mld USD”, spune analistul Tradeville, Magda Sirghe.

Administratorii Bayer au propus in 2010 sa majoreze dividendul la 1.50 euro pe actiune, cel mai ridicat din punct de vedere valoric de pana acum.

Ultimele rezultate financiare publicate de companie, pentru T1 2011, arata o crestere a vanzarilor cu 13.2%, pana la 9.4 mld euro, evolutie bazata atat pe majorarea volumului (+7.7%) cat si pe avansul preturilor (+2.7%).

Sursa imagine:
Compania
Sursa tabel: Tradeville

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri