1. Tinfoil for Facebook – Bun venit, Facebook de altadata!
2. Maps with Me – harti offline precise
3. Feedly, sau cum poti sa te informezi din mers
4. AIMP, un player muzical extrem de intuitiv
5. Bluelight Filter – pentru ochi mai relaxati
6. Virtual Cards – tine cardurile de fidelitate intr-un singur loc
7. Brain Wars, antreneaza-ti mintea!
8. DuoLingo – invata mai usor limbi straine!
1 / 8

1. Tinfoil for Facebook – Bun venit, Facebook de altadata!

Daca aplicatia oficiala Facebook iti da batai de cap, mai ales dupa ce te obliga sa instalezi si Messenger, atunci trebuie sa iei in calcul si Tinfoil for Facebook, o aplicatie cu o interfata similara cu Facebook de altadata si care functioneaza fara probleme pe mai toate dispozitivele. Unde mai pui ca aplicatia ocupa si destul de putin spatiu si nu are nevoie de atat de multe informatii de pe device-ul pe care il folosesti – deci un plus la capitolul “privacy”.


Mai mult decat atat, sunt destul de multi utilizatori care sustin ca aplicatia Messenger, pe care Facebook te forteaza sa o instalezi ca sa poti utiliza serviciul de mesagerie, consuma destul de multa baterie, ceea ce scade considerabil autonomia terminalului mobil.


Singura problema pe care am identificat-o este ca ea nu poate trimite alerte in timp real in functie de cine te cauta, ci vei fi nevoit ori de cate ori ai ceva de cautat sau de verificat sa o accesezi. Daca stam mai bine sa ne gandim acest lucru poate fi chiar un avantaj, mai ales pentru ca foarte multa lume petrece extrem de mult timp pe reteaua de socializare.


Aplicatia este gratuita si o poti descarca pentru Android (Google) de aici.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri