Eureko Asigurari de Viata
Aegon Asigurari de Viata
BCR Asigurari de Viata
AIG Life
Allianz Tiriac Asigurari
Generali Asigurari
Aviva Asigurari de Viata
Uniqa Asigurari
Grawe Romania Asigurare
Euroins
5 / 10

Allianz Tiriac Asigurari

Incepand din luna iulie a anului in curs, Allianz-Tiriac Asigurari a lansat o polita de asigurare medicala de calatorii (Mulitravel) valabila pe o perioada fixa de un an, cu acoperirea riscurilor asigurate pentru toate calatoriile in strainatate, de pana la 25 de zile fiecare, efectuate in perioada de valabilitate a politei, indiferent de numarul lor.

Polita se adreseaza in primul rand, dar nu exclusiv, persoanelor care se deplaseaza frecvent in strainatate in interes de serviciu sau pentru afaceri. Acoperirile politei opereaza pe parcursul perioadei de valabilitate de 12 luni pentru orice tip de calatorii in strainatate, inclusiv pentru cele in interes personal, iar prima de asigurare poate fi achitata fie de angajator in beneficiul angajatilor care calatoresc, fie de catre persoanele asigurate.

Polita poate fi incheiata si pentru grupuri de persoane care calatoresc impreuna. Oricare dintre membrii grupului poate utiliza apoi polita pentru calatoriile pe care le efectueaza in strainatate in orice moment, pe intreaga perioada de valabilitate, de 12 luni, a acesteia. Numarul maxim de persoane care pot incheia impreuna asigurarea este de 10, anunta compania la data lansarii produsului.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri