Asigurari pentru parti ale corpului
Asigurari pentru calatorii in spatiu
Asigurari impotriva caderilor de meteoriti sau asteroizi
Asigurari pentru evenimente paranormale
Asigurari pentru
Asigurare impotriva castigului la Loto
Asigurare pentru nunti ratate
6 / 7

Asigurare impotriva castigului la Loto

Lloyd's of London ofera angajatorilor asigurari pentru riscul ca unul sau doi dintre angajati sa castige la loterie si sa nu se mai intoarca la servici. Asigurarea ajuta financiar angajatorul sa ii inlocuiasca. Daca un eventual castig la Loto vi se pare improbabil, exista si alte asigurari pentru riscuri si mai obscure. Sponsorii unui eveniment au nevoie, de exemplu, de asigurare pentru a se proteja financiar in cazul in care cea mai improbabila dintre improbabile situatii are loc.


De exemplu, compania producatoare de whisky Cutty Sark a cumparat o asigurare de la Lloyd's of London drept acoperire extrema pentru o promotie care oferea un milion de lire sterline oricui putea captura monstrul din Loch Ness in viata. Nessie nu s-a aratat insa. Din nou!


Un tip de asigurare incheiat de INSIA Europe Broker de asigurare este cel "hole in one" oferit de un asigurator de nisa de la Londra si cumparat de organizatorii unui turneu de golf. Acest produs acopera riscul ca un jucator de golf amator sa nimereasca gaura de golf din prima lovitura si sa castige un premiu valoros (de exemplu, o masina de lux). Apeland la un broker de asigurare specializat, clientii pot gasi si intelege mai usor astfel de produse.


Icatnews / Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri