Asigurari pentru parti ale corpului
Asigurari pentru calatorii in spatiu
Asigurari impotriva caderilor de meteoriti sau asteroizi
Asigurari pentru evenimente paranormale
Asigurari pentru
Asigurare impotriva castigului la Loto
Asigurare pentru nunti ratate
5 / 7

Asigurari pentru "conceptie imaculata"

Nu este o gluma! Compania de asigurari British Insurance din Essex a vadut catre trei surori din Inverness in 2000 o asigurare care acoperea costurile unei eventuale nasteri a lui Iisus de catre cele trei, polita reinoita anual pana in 2006. Potrivit unui reprezentant al companiei de asigurari, specializata in asigurari de accidente si somaj, cele trei surori voiau sa fie sigure ca vor avea destule fonduri pentru a copilul in cazul unei "conceptii imaculate".


Desi, compania de asigurari a declarat BBC ca dona de fiecare data valoarea de 100 de lire a primei de asigurare primita de la cele trei surori, a retras in cele din urma polita si implicit acoperirea. Dincolo de factorul religios, oamenii sunt tentati parieze pe diferite evenimente din viata. Din fericire, exista asiguratori in aceasta lumea dispusi sa imparta acest risc.


De exemplu, numerosi parinti care asteptau un copil au ales sa cumpere o polita de asigurare pentru nastere multipla de la Lloyd's of London contra impactului financiar dat de o gura in plus sau doua de hranit. De altfel, un cuplu din Michigan a colectat despagubirea nu doar o data, ci de doua ori pentru doua perchi de gemeni. Ce noroc!


Sursa informatii: BBC si Bankrate


Alexey Fursov / Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri