BCR
BRD
CEC Bank
Raiffeisen Bank
ING Bank
OTP Bank
Banca Transilvania
5 / 7

ING Bank

DAE: intre 6,69% si 13,27%


Dobanda variabila: intre 4,54% si 10,54% (ROBOR 1M (0,54% p.a) plus marja (intre 4% p.a. si 10% p.a., calculata in functie de existenta unei conventii salariale cu angajatorul si a incasarii salariului in cont ING)**


Comision unic pentru prestarea serviciilor: -


Comision de analiza: 40 lei


Comision de administrare lunar: 12 lei (se percepe din al doilea an)


Cost lunar de asigurare de viata: -


In cadrul overdraftului ING Bank se pot imprumuta maxim 3 salarii nete in limita a 35.000 lei si se acorda pe o perioada de 5 ani, insa poate fi accesat doar de clientii cu un venit minim de 750 de lei, iar suma minima ce poate fi imprumutata este de 1.000 lei. Pe langa comisioanele de analiza si administare linie de credit, mai sunt si alte taxe inregistrate de terti, precum cele percepute de Arhiva Electronica: 54 lei taxa de inregistrare a ipotecii mobiliare perceputa la acordarea creditului, 38 lei taxa de modificare/prelungire a ipotecii mobiliare si 22 lei taxa de stergere a ipotecii mobiliare perceputa la momentul rambursarii integrale a creditului.


* DAE calculat pentru un credit de 5.000 lei acordat pe o perioada de 1 an


** Dobanda variabila de 4,54% este pentru clientii care isi incaseaza salariul la ING, iar 10,54% se aplica celor care nu isi incaseaza salariul la ING si nu exista un acord prestabilit intre angajator si banca.


Sursa foto: Mediafax Foto

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri