Care este diferenta de pret?
Avantaje si dezavantaje. Ce inclina balanta?
Riscuri de analizat inainte sa te muti
2 / 3

Avantaje si dezavantaje. Ce inclina balanta?

Pentru cei care iubesc orasul, sueta la cafenea, un cinema, viata de seara, confortul oferit de transportul subteran, mutarea in afara orasului poate reprezenta o alegere nu tocmai inspirata.

„Am intalnit familii tinere, cu un copil, care detineau un apartament cu doua camere si au decis parasirea cartierului in favoarea unei case in afara Bucurestiului. O diferenta de pana in 30.000 euro le-a permis evadarea dintre blocurile gri in favoarea unui aer mai curat sau a unui gratar in curte. Au cantarit atent avantajele si dezavantajele alegerii unei case in exteriorul orasului, avand si prieteni care deja au facut pasul acesta”, spune Iulian Niculae (foto), de la Victoria Consult.

Desi apartamentele cu patru camere au avantajul de a fi localizate in interiorul orasului, si zonele adiancete orasului din zonele Militari sau Pantelimon ofera posibilitati de deplasare rapida catre centrul orasului, tinand cont de magistralele de metrou, completeaza Catalin Serbanescu.

„Din acest punct de vedere, zonele limitrofe de langa Militari ofera un avantaj in plus tinand cont de traseul magistralei de metrou, care strabate intreg cartierul, impreuna cu punctele sale de interes, dar si de Pasajul Basarab, care a imbunatatit accesul spre zona centrala – de nord”, subliniaza el.

Pentru zona de sud a Capitalei, Catalin Grigore de la Sud Rezidential, sustine ca cel mai important avantaj al unei case in apropierea orasului il reprezinta intimitatea.

“Toata lumea cauta sa se retraga, in final, spre o zona linistita. Un alt avantaj ar fi ca zona Popesti-Leordeni beneficiaza de metrou cu statia la Dimitrie Leonida, iar in fata statiei exista un platou foarte mare unde oamenii isi pot parca masinile si ulterior isi pot continua drumul cu metroul in Capitala”, afirma Grigore.

1. Casa langa Bucuresti sau apartament in Capitala?




Inapoi la articol

Setari Cookie-uri