Se anulează festivalurile de muzică din vară?
Electric Castle
UNTOLD / NEVERSEA
AWAKE Festival
Summer Well
SAGA Festival
Fall in Love
diMANSIONS Hit Music Festival
7 / 8

Fall in Love

Festivalul de muzică Fall in Love se află la cea de-a doua ediție, ce ar urma să aibă loc între 4 și 6 septembrie. "În funcție de modul în care va evolua situația peste vară, Fall in Love fiind programat să aibă loc în toamnă, vom vedea ce decizie va fi necesară în contextul din acel moment", spun organizatorii.


"Ca și până acum, la alte evenimente organizate de noi, vom respecta măsurile obișnuite și deja aplicate de igienă (precum: existența apei și a săpunului în zone special amenajate, curățarea constantă a perimetrului festivalului, amplasarea de recipiente cu dezinfectant). La ediția programată să aibă loc în această toamnă măsurile de prevenție și de asigurare a igienei vor fi bineînțeles crescute", spun organizatorii.

Fall in Love Festival 2020: primii artiști anunțați


Mura Masa (UK), Little Dragon (SE), Lemaitre (SUA), Grasu XXL live band (RO), Guess Who live band (RO) si Spike (RO) deschid line-up-ul celei de-a doua editii. Fall in Love Festival va avea loc in perioada 4-6 septembrie 2020 la Palatul Mogosoaia. Pentru a sarbatori trecerea in noul sezon, Fall in Love, cel dintai festival al toamnei, va oferi 3 zile de concerte si de petreceri pasionatilor de festivaluri, cu 1 zi in plus fata de editia precedenta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri