Se anulează festivalurile de muzică din vară?
Electric Castle
UNTOLD / NEVERSEA
AWAKE Festival
Summer Well
SAGA Festival
Fall in Love
diMANSIONS Hit Music Festival
6 / 8

SAGA Festival

SAGA, festival de muzică electronică ce are loc în centrul Bucureștiului, ar urma să debuteze între 5 și 7 iunie.


"Monitorizăm situația cu atenție, la fel ca ceilalți organizatori de evenimente, de altfel. În funcție de cum vor evolua lucrurile în următoarele câteva luni, până în apropiere perioadei pentru care SAGA Festival este programată, vom vedea ce decizie va fi necesară, în funcție de contextul existent în acel moment", spun organizatorii.


Ce măsuri de precauție va lua SAGA Festival? "Așa cum facem și în alte țări, cu siguranță vom aplica toate măsurile de securitate și de igienă, care sunt un “must” (absolut necesare) de altfel indiferent de context, măsuri precum: existența apei, a săpunului și de recipiente cu soluții pentru dezinfectare în spații dedicate, curățarea permanentă a perimetrului festivalului pe toată durata desfășurării evenimentului etc. Cu siguranță, ținând cont de contextul special, măsurile de siguranță și de igienă vor fi crescute.


Suntem însă optimiști și încrezători că vom reuși împreună să trecem peste contextul de acum, că lucrurile vor fi bune. Noi continuăm cu entuziasm pregătirile pentru organizarea celui mai de amploare festival de muzică din București. Doar dacă circumstanțele o vor cere, vom lua în considerare amânarea festivalului, având în vedere că sănătatea și siguranța participanților sunt prioritatea noastră.

SAGA Festival 2020: ce artiști vin în inima Capitalei


SAGA Festival, primul festival de muzică electronică de mare amploare din București, este proiectul ALDA și Insomniac, doi dintre liderii mondiali ai scenei electronic dance music.


SAGA Festival vine in Romania pe 5-7 iunie 2020 si aduce pasionatilor de festivaluri si de concerte o experienta muzicala absoluta: peste 150 de artisti, 5 scene care vor gazdui show-uri din mai multe genuri muzicale, sustinute de-a lungul a 3 zile de concerte si de distractie.


Noi artiști confirmați la SAGA sunt ADIN, ARTBAT, Dash Berli, Adam Beyer, Len Faki, Kölsch, Zara Larsson, Chris Liebing, Laidback Luke, Sunnery James & Ryan Marciano, Enrico Sangiuliano, Denis Sulta, Timmy Trumpet, Sven Väth, Vini Vici, Joris Voorn, Kevin de Vries si Reinier Zonneveld, alături de Alan Walker, Disclosure, Don Diablo, Faithless DJ set, Marshmello (singurul sau show din Romania), Meduza, Sam Feldt (Live), Sigala si Tiësto, cu care fanii se vor intalni pe 5-7 iunie 2020 la SAGA Festival, primul festival de muzica electronica de mare amploare din Bucuresti.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri