Se anulează festivalurile de muzică din vară?
Electric Castle
UNTOLD / NEVERSEA
AWAKE Festival
Summer Well
SAGA Festival
Fall in Love
diMANSIONS Hit Music Festival
5 / 8

Summer Well

John Varbiu, agent de Booking și Artist Hospitality Manager pentru Summer Well, spune că deocamdată nu iau în calcul posibilitatea anulării festivalului ce are loc între 7 și 9 august, pe domeniul Știrbey, Buftea.


"Summer Well este ultimul dintre festivalurile importante așă că o eventuală decizie de tipul acesta va fi luată doar dacă este cazul", a declarat John Varbiu pentru wall-street.ro.


"În ceea ce privește măsurile de siguranță, pentru noi siguranța publicului a fost mereu o prioriatate. De exemplu, în cazul ediției din 2012, am decis să anulăm a doua zi de festival, indiferent de pierderile consistente pe care a trebuit să le suportăm, doar pentru că vremea nefavorabilă prezenta un risc pentru participanți și artiști", spune reprezentantul Summer Well.

Summer Well 2020: ce artiști au fost confirmați


Of Monsters and Men, Nothing but Thieves, Two Door Cinema Club, Woodkid, Tom Walker, Keane, Foster the People, Balthazar, L’Imperatrice, Jadu Heart, Digitalism, Bob Moses (club set) sunt artiștii confirmați până acum la Summer Well 2020.


Ediția de anul acesta este una aniversară, care marchează împlinirea a 10 ani de Summer Well în România. Prețul abonamentelor la Summer Well 2020 este de 275 lei + taxe.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri