Cand lucrezi in turism cuvantul de ordine este
Bogdan Enache, TNT:
Gyuri Eperjessy, Alexandrion:
Alex Cernatescu, Infinit Solutions:
Loredana Preda, Noblesse:
Lucian Miess, Gett`s:
6 / 7

Loredana Preda, Noblesse: "Promptitudinea aduce cu sine si eficienta"

“In general adopt medota multitasking; fac mai multe lucruri in acelasi timp, mai ales in momentele aglomerate: trimit mailuri, vorbesc la telefon, gandesc multiple variante in ceea ce priveste dezvoltarea proiectelor”, marturiseste Loredana Preda (foto), manager general Galeriile Noblesse.

Spune insa ca exista si momente de reflectie in timp ce munceste, fie ca ia o scurta pauza in care isi planifica agenda din ziua respectiva sau savureaza o cafea si isi stabileste intalnirile. Ii place sa-si organizeze ziua in showroom deoarece decorurile inspirate ii dau energie.

“Aici gandesc strategiile pentru business-ul pe care il dezvolt si pun tara la cale pentru ziua respectiva: intalniri cu clientii ori partenerii sau mailuri. Bineinteles ca se intampla sa iau decizii importante in timp ce conduc masina sau asist la decorarea showroomului”, adauga Loredana Preda.

In ceea ce priveste mailurile si telefoanele primite, prefera sa rezolve problemele pe loc. Daca subiectul este mai complex, atunci isi aloca timpul necesar pentru a cauta o solutie si revine cu feedback.

“Bineinteles ca sunt situatii in care nu pot raspunde nici la telefon nici la mail din cauza intalnirilor in care ma aflu, si nu sunt deloc putine. Daca ar fi sa imi aloc o perioada din zi in care sa nu fac altceva decat sa raspund la cereri, as stagna mersul fluid al business-ului, ceea ce nu este recomandat. Promptitudinea aduce cu sine si eficienta, de aceea prefer sa mentin legatura stransa cu partenerii si clientii nostri, fara sa ii aman cu raspunsuri”.

In plus, Loredana Preda spune ca acest stil de lucru este format in multi ani de activitate si adaptat ritmului in zilele de astazi: atentie distributiva, multa agitatie, multiple responsabilitati, care fac parte din programul zilnic al unui manager. De asemenea, afacerea este in plina dezvoltare, asa ca se implica personal in toate nivelurile si proiectele pe care implementeaza.

“Nu as dori sa imi schimb modul personal de lucru intrucat asta ar insemna sa fac o schimbare la nivel personal insa, as prefera sa am mai mult timp pentru familie si prieteni”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri