Pronosticurile caselor de pariuri
Nicolae Ghergus, directorul general Confident Invest
Sylvia Petre, CEO Carol Parc Hotel
Sorin Psatta, integrated communication director BBDO
Adrian Simionescu, manager Vienna Investment Trust
Mugur Patrascu, managing partner iLeo
Areti Georgilis, regional manager Civitas Global Romania
Corina Gonteanu, director de marketing Cinema City
Roxana Dumitru, managing director la Leo Burnett
8 / 9

Corina Gonteanu, director de marketing Cinema City

Corina Goteanu(foto), directorul de marketing al Cinema City Romania, declara ca, desi nu a vazut toate filmele nominalizate in acest an la Premiile Oscar, o parte dintre ele nefiind inca lansate in Romania, filmul sau preferat dintre cele pe care le-a vazut pana acum este Avatar.

“Pare si alegerea cea mai evidenta, deoarece reprezinta un mare pas inainte din punct de vedere al realizarii unui film, imbinand tehnologia si jocul actorilor intr-un mod nemaivazut pana acum. Pe de alta parte, este si un film realmente frumos”, marturiseste Corina Gonteanu.

In ceea ce priveste nominalizatii la categoria Cel mai bun regizor, in preferintele sale se afla la egalitate Tarantino si James Cameron, deoarece considera ca amprenta lor personala este foarte evidenta in filmele care le poarta semnatura.

“In acelasi timp mi se pare ca James Cameron are momentan un registru mai larg, nu intotdeauna dramatic, nu intotdeauna liric, in timp ce la Tarantino regasesc anumite clisee regizorale de mai multe filme incoace”.

Dintre nominalizatii la categoria Cel mai bun actor, Corina Gonteanu il prefera pe Morgan Freeman, desi a vazut doar unul dintre cele cinci filme nominalizate, celelalte nefiind lansate inca pe piata din Romania. Pentru cea mai buna actrita nu se poate pronunta inca, insa marturiseste ca este curioasa in ceea ce priveste prestatia lui Gaborey Sidibe din filmul “Precious: Based on the Novel 'Push' by Sapphire”, despre care a auzit numai lucruri bune.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri