Pronosticurile caselor de pariuri
Nicolae Ghergus, directorul general Confident Invest
Sylvia Petre, CEO Carol Parc Hotel
Sorin Psatta, integrated communication director BBDO
Adrian Simionescu, manager Vienna Investment Trust
Mugur Patrascu, managing partner iLeo
Areti Georgilis, regional manager Civitas Global Romania
Corina Gonteanu, director de marketing Cinema City
Roxana Dumitru, managing director la Leo Burnett
7 / 9

Areti Georgilis, regional manager Civitas Global Romania

Areti Georgilis (foto), manager regional Civitas Global Romania, declara, pentru Wall-Street, ca filmul sau preferat dintre cele nominalizate anul acesta la premiile Oscar la categoria Cel mai bun film este Avatar, intrucat prezinta o poveste interesanta, care aduce impreuna oamenii si fiintele unei alte civilizatii.

Mai mult decat atat, ea crede ca, felul in care James Cameron a ales sa prezinte aceasta poveste, ofera speranta ca, pe viitor, oamenii vor fi mai atenti la faptele lor si la felul in care acestea afecteaza mediul inconjurator.

“Dupa ce vedem acest film, avem senzatia ca oamenii reprezinta cea mai rea specie de pe Pamant”, adauga Areti Georgilis.

In plus, Areti Georgilis, considera ca filmul Avatar merita sa castige si premiul pentru Cel mai bun regizor deoarece James Cameron are un stil unic si complex, care il diferentiaza in randul celorlalti nominalizati la premiile Oscar in 2010.

In ceea ce priveste preferatii la categoria Cel mai bun actor in rol principal, managerul regional Civitas Golbal il alege pe Jeff Bridges, care, in opinia sa, are un rol impresionant in “Crazy Heart” - Bad Blake, un cantaret si compozitor alcoolic. “Bridges joaca atat de sincer incat sunt momente in care uiti ca este doar un actor care interpreteaza un rol”.

La categoria Cea mai buna actrita in rol principal, Areti Georgilis este de parere ca premiul ar trebui sa revina actritei Meryl Streep, intrucat rolul sau din Julie and Julia este minunat, unic si proaspat, dar si amuzant pentru cei care vizioneaza filmul.

“Ador felul in care s-a transformat in femeia casnica ce invata America cele mai sofisticate retete ale bucatariei frantuzesti. Prefer filmele bazate pe o poveste adevarata, iar aceasta poveste isi merita cu siguranta premiul”, completeaza Areti Georgilis.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri