Pronosticurile caselor de pariuri
Nicolae Ghergus, directorul general Confident Invest
Sylvia Petre, CEO Carol Parc Hotel
Sorin Psatta, integrated communication director BBDO
Adrian Simionescu, manager Vienna Investment Trust
Mugur Patrascu, managing partner iLeo
Areti Georgilis, regional manager Civitas Global Romania
Corina Gonteanu, director de marketing Cinema City
Roxana Dumitru, managing director la Leo Burnett
5 / 9

Adrian Simionescu, manager Vienna Investment Trust

Adrian Simionescu (foto), managerul Vienna Investment Trust, se declara un pasionat al filmelor, iar atunci cand are timp liber se uita chiar si la zece filme la rand. Cu toate acestea, el nu considera ca Premiile Oscar reprezinta automat un etalon de calitate in cinematografie, chiar daca pot aduce o popularitate mai mare filmelor, in randul celor care il considera un criteriu de selectie atunci cand merg la cinematograf.

"Exista numeroase exemple de filme care au fost distinse cu unul sau mai multe premii Oscar, dar nu au avut succes de casa, si invers. Si in cinematografie exista interese, iar un element comun al filmelor nominalizate la Premiile Oscar, indiferent de an, este investitia foarte mare", adauga Simionescu.

Managerul Vienna Investment spune ca elementele care il atrag la un film sunt scenariul si ideile pe care le promoveaza. Acesta este si motivul pentru care filmul Avatar este preferatul lui in acest an atat pentru categoria Cel mai bun film, cat si pentru categoria Cel mai bun regizor, pentru James Cameron.

"Sunt subiectiv pentru ca imi plac in general filmele SF, dar apreciez si conceptele pe care le promoveaza. Desi preia anumite idei prezentate apartial in alte filme, cum ar fi viata pe alte planete, detaliile surprinse fac ca filmul sa reprezinte un salt important in industria cinematografica, astfel ca, din acest moment, Avatar va deveni un etalon pentru filmele SF", considera Adrian Simionescu.

La categoria Cel mai bun actor in rol principal, Simionescu il prefera pe Morgan Freeman, pentru rolul din Invictus, insa considera ca si George Clooney a facut un rol bun in Up in the Air. De asemenea, este de parere ca Sandra Bullock merita premiul pentru Cea mai buna actrita in rol principal pentru rolul din The Blind Side, insa o adauga pe lista preferatilor lui si pe Meryl Streep, nominalizata pentru rolul din filmul Julie and Julia.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri