Cel mai greu moment: aprilie-mai 2009
Investitia in club: 100.000 euro
Dificultati si planuri de dezvoltare
3 / 3

Dificultati si planuri de dezvoltare

In deschiderea clubului au intampinat si dificultati, care au decalat data initiala de deschidere a clubului, asa ca, desi deschiderea era programata pentru septembrie, multe aspecte nu erau finalizate, iar inaugurarea a fost amanata pana la inceputul lunii octombrie.

“Multe comenzi ne-au fost livrate tarziu; de exemplu, scaunele au ajuns cu doar jumatate de ora inainte de sosirea invitatilor”, isi aminteste Fraser.

In plus, eliberarea actelor si a autorizatiilor a fost intarziata de contextul economic si politic actual, intrucat au prins perioada grevelor din sistemul public.

Pentru viitor, cei trei planuiesc sa organizeze seri speciale, tematice, cu jazz, stand up comedy si lansari de albume.

“Saptamana viitoare avem doua lansari de album, care nu se vor suprapune insa peste programul de karaoke, deoarece a observat ca cei care trec pragul clubului apreciaza aceasta modalitate de petrecere a timpului in club”.

In acelasi timp, investitia va continua in dotarea spatiului cu monitoare, astfel incat sa poata fi vazuta trupa din orice parte a clubului, dar si intr-o bucatarie pentru gustari, element pe care il considera esential pentru buna organizare a unor petreceri private in viitor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri