Electrolux Design Lab
E-bag (se) raceste pas cu pas
Stiri, sport si meteo, direct pe painea prajita
Gateste o cina fara a parasi biroul
Un frigider pentru mai multi colegi de apartament
iBasket: Cos de haine si masina de spalat
Pregatiti cina in orice camera din apartament
Plita Vesta economiseste spatiul
Hainele purtate pot fi improspatate
Sook aduce retelele sociale in bucatarie
8 / 10

Plita Vesta economiseste spatiul

De obicei, chiuvetele si plitele ocupa foarte mult spatiu in bucatariile mici, dar plita Vesta se adapteaza spatiilor inguste, avand posibilitatea de a fi pliata pe perete atunci cand nu este folosita. Astfel, vom avea mai mult spatiu liber!

“Am fost inspirat de faptul ca generatia Internet este reprezentata de tineri foarte ocupati, ce pun accent pe activitatea profesionala", spune creatorul aparatului, Matthias Pinkert, student la Universitatea HTW de Stiinte Aplicate, in Dresda, Germania, specializarea Design. "Adesea ei locuiesc in apartamente de dimensiuni reduse, dotate cu bucatarii in care zona de lucru este limitata. Dar nu este intotdeauna nevoie de o plita, asa ca Vesta se pliaza pe verticala atunci cand nu este folosita.”

“De asemenea, contine un scanner ce poate citi cipuri RFID, care in curand vor inlocui codurile de bare de pe produse. Aceste cipuri pot contine informatii despre modul de preparare, temperaturi sau chiar retete. Asadar, Vesta economiseste spatiu, timp si se adapteaza perfect nevoilor celor din Generatia Internet.”

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri