“Audiobookurile: O intalnire cu Vocea”
“In tarile cu traditie, audiobookurile au intrat in obiceiurile de consum”
O piata de 500.000 euro
Cele mai vandute titluri la Humanitas Multimedia
Istoria audiobookurilor
2 / 6

“Audiobookurile: O intalnire cu Vocea”

Ascultarea unui audiobook ofera o alta perspectiva asupra lecturii si reprezinta o experienta total independenta de citirea textului literar, imbogatita cu un plus de emotie. Astfel, ascultarea unui audiobook reprezinta, in primul rand, o intalnire nu doar cu cartea, ci si cu Vocea, care poate fi a unei personalitati culturale, a unui mare actor sau chiar a scriitorului insusi.

Pe langa avantajele evidente referitoare la timp si utilitate, cartile audio aduc un plus de valoare printr-o alta dimensiune data textului prin citire”, este de parere Dalia Topan, Manager Cartio.

Acest tip de produs satisface o nevoie tot mai prezenta a oamenilor de a umple cumva cantitatea imensa de timp pierdut, mai ales in traficul din Bucuresti.
Acestia au astfel posibilitatea de a asculta o poveste, o lectie, un eseu, o carte de specialitate sau cateva poezii in momente in care n-ar putea face altceva. Este un mod deopotriva util si placut de a trece peste momentele terne ale zilei.

Audiobookul este o cu totul alta experienta decat cartea. Asa cum filmul este altceva decat teatrul, teatrul radiofonic este altceva decat cel de pe scena. Oferim oamenilor posibilitatea sa aiba acasa o colectie impresionanta in care am alaturat unor texte de mare valoare voci de mare expresivitate ale unor personalitati foarte admirate in Romania”, adauga Ramona Craciun.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri