Andreas Hoehne, InterContinental Bucuresti
Andreas Hoehne: “Nu se poate face totul peste noapte si nu sunt adeptul revolutiilor”
Bernd Kirsch, Radisson Sas
Bernd Kirsch: “Romanii sunt foarte prietenosi si pretuiesc timpul petrecut in preajma lor”
Clayton Powell, Athenee Palace Hilton
Clayton Powell: “Cel mai frumos aspect al acestei meserii este libertatea de a calatori”
4 / 6

Bernd Kirsch: “Romanii sunt foarte prietenosi si pretuiesc timpul petrecut in preajma lor”

Inainte de a lua decizia de a se mute in Bucuresti cu familia, Bernd Kirsch a facut o scurta vizita pentru a testa terenul. I-a placut ce a vazut si cum s-a simtit aici, iar inainte de deschiderea hotelului s-a bucurat de cateva weekend-uri in care a mers cu motocicleta in diverse locuri din tara.

“Imi place foarte mult sa calatoresc, sa descopar frumusetile unei tari, asa ca am ajuns chiar si la Arad. Romanii sunt foarte prietenosi si pretuiesc foarte mult timpul petrecut in preajma lor”, adauga Kirsch.

In timpul liber, pe langa plimbarile cu motocicleta, Bucatarul Sef de la Radisson Sas, prefera sa gateasca paste copiilor sai, dar si sa guste din felurile de mancare traditionale romanesti dintre care declara ca prefera salata de vinete, micii si sarmalele cu mamaliga, smantana si ardei iute.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri